Puress

Bruidsmodereiniging

www.puress.nl

Puress Bruidsmodereiniging

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je bruidsmode op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat, voor een blijvende herinnering.

Iedere trouwjurk die binnenkomt, kijken we na op vlekken of beschadigingen. Maar we letten ook goed op het type stoffen en materialen die zijn gebruikt. Afhankelijk van deze inventarisatie, kiezen we de juiste reinigingsmethode. Dit is nodig omdat er in veel bruidsjurken geen juist of onvoldoende reinigingslabel aanwezig is, waardoor je een groot risico loopt op het smelten van pailletten en kraaltjes of op het krimpen van de stof.

Puress Bruidsmodereiniging reinigt ieder onderdeel van je trouwjurk apart en verwijdert waar nodig applicaties die later weer zorgvuldig worden teruggeplaatst. We hebben hiervoor onze eigen kwaliteitsnormen opgesteld, waardoor we 100% garantie geven op het reinigen van jouw trouwjurk.

Foto's

 

Video

-

Contact

Puress Bruidsmodereiniging
Groenstraat 6
4841 BD Prinsenbeek
076-8883282

youtube
google plus