MooiGeknipt

Kapster

www.mooigeknipt.nl

MooiGeknipt

Mijn naam is Merel Otto – van de Straat ik ben 27 jaar en ben 6 jaar eigenaresse van kapsalon MooiGeknipt in Etten-Leur.

Naast kapper zijn ben ik ook Europees trainer voor RUSK, en train ik kappers met de laatste en nieuwste trends op het techniek gebied van kapsels,kleur en fashion in en buiten Nederland. In mijn kapsalon krijgt u alle persoonlijke aandacht die u verdient, service en advies wat bij u past. Ik ben gespecialiseerd in bruidjes. MooiGeknipt werkt nauw samen met een visagiste. Zo kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Bruidskapsel en visagie in 1 keer geregeld. We komen bij u aan huis. Dus trouwt vanuit het ouderlijk huis? Eigen woning of op welke locatie dan ook, wij komen bij u aan huis!

En als extra kom ik s’avonds ook nog een keer op de feestlocatie uw kapsel "controleren" zodat u ook nu weer fris en klaar voor het grote feest met een gerust hart de dansvloer op kan gaan. Dit geheel als extra service. Kijk op onze website www.mooigeknipt.nl bij de kop bruidjes en of arrangementen voor meer informatie.

Wij hopen u graag op de perfectetrouwdag te zien en u te overtuigen dat

Foto's

Video

-

Contact

MooiGeknipt
Dreef 56
4875 AC Etten-Leur
076-5023186

youtube
google plus