A&M Audio

Wij van A&M Audio verzorgen dj’s en drive-in shows op uw feest. Wij zijn sinds 2006 actief in deze tak van entertainment. Sinds die tijd hebben wij tal van bruiloften, bedrijfsfeest en themafeesten muzikaal mogen verzorgen.

Wij streven naar een zo goed mogelijke kwaliteit. Mede daardoor voldoen wij volgens de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) aan de 3 pijlers: betrouwbaar, innovatief en professioneel.

Bij ons kunt u terecht met ieder budget. Bekijk de verschillende shows op onze website: www.amaudio.nl.

A&M Audio

Luizter

Luizter live achtergrondmuziek tijdens trouwceremonie, trouwreceptie & diner.

Zangeres Jolanda Bazen en pianist Jörgen Versteeg brengen sfeervolle live muziek op de achtergrond. Denk aan muziek bij binnenkomst van de bruid, bij het jawoord, tijdens het tekenen van de trouwakte en de afsluiting van de trouwceremonie. Tijdens de trouwdag zijn de trouwreceptie of het diner veelal momenten van bijpraten. Hierbij is live muziek wel gewenst maar moet het zeker niet de boventoon voeren. Luizter speelt muziek op een (f)luistervolume. Wie van de muziek houdt, kan het prima horen, gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan.

Luizter is horen, zien en beleven!

Bakatelier

MooiGeknipt

Mijn naam is Merel Otto – van de Straat ik ben 27 jaar en ben 6 jaar eigenaresse van kapsalon MooiGeknipt in Etten-Leur.

Naast kapper zijn ben ik ook Europees trainer voor RUSK, en train ik kappers met de laatste en nieuwste trends op het techniek gebied van kapsels,kleur en fashion in en buiten Nederland. In mijn kapsalon krijgt u alle persoonlijke aandacht die u verdient, service en advies wat bij u past. Ik ben gespecialiseerd in bruidjes. MooiGeknipt werkt nauw samen met een visagiste. Zo kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Bruidskapsel en visagie in 1 keer geregeld. We komen bij u aan huis. Dus trouwt vanuit het ouderlijk huis? Eigen woning of op welke locatie dan ook, wij komen bij u aan huis!

En als extra kom ik s’avonds ook nog een keer op de feestlocatie uw kapsel "controleren" zodat u ook nu weer fris en klaar voor het grote feest met een gerust hart de dansvloer op kan gaan. Dit geheel als extra service. Kijk op onze website www.mooigeknipt.nl bij de kop bruidjes en of arrangementen voor meer informatie.

Wij hopen u graag op de perfectetrouwdag te zien en u te overtuigen dat

kapster

Nefkens Trouwautoverhuur

Nefkens-trouwautoverhuur heeft een grote collectie trouwauto's die wij verhuren met ervaren chauffeurs, maar wij hebben wij ook auto's waar het bruidspaar zelf in mag rijden.

Daarnaast hebben wij ook verschillende bussen (8 of 20 persoons bus) voor het vervoer van de familie, of het bruidspaar samen met de familie.

Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag vrije inloop van 10:00 tot 16:00 uur.

trouwautoverhuur

Jumpbear

Jumpbear Attractieverhuur en ballondecoratie houdt van een uitdaging. Het buiten terrein of een sobere zaal of kale loods wordt door ons verandert in een fantastische feest locatie. Een volledige gedaantewisseling, kleine ingrepen, maar een verrassende invulling van jullie bruiloft.

Ervaring, vakmanschap en goede materialen staan borg voor een hoogstaande dienstverlening. Dagelijks zijn wij met ballonnen in de weer om bruiloften, winkels/bedrijven, uitvaarten, geboortes en andere gelegenheden geheel op maat aan te kleden.

Wij kunnen jullie bruiloft aankleden doormiddel van (ballon)decoratie en eventueel voorzien van (speel)attracties voor jong en oud. Bekijk ook onze website voor een impressie d.m.v. foto’s!

balondecoratie

Wouw Bruidsmode

De mooiste collectie bruidsmode en advies voor jouw trouwdag.

Geweldige jurk, een geweldige dag.

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een eerlijk advies, dan ben je bij Wouw Bruidsmode, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom aan het juiste adres. Een ruime, gezellige bruidsmodezaak, waarin je je thuis kunt voelen. Een zaak waarbij je uiteraard terecht kunt voor je bruidsjurk, maar ook een zaak waarbij je advies kunt krijgen voor alles wat met je bruiloft te maken heeft. Wij gaan net een stapje verder om te zorgen dat jullie dag een beleving wordt die je niet zult vergeten.

Kortom jullie dag zal het 'wouw'-effect hebben.

D-dreams

D-Dreams

Betaalbare Bruidsmode & Weddingplanning

Bruidsparen die zich in de echt gaan verbinden kunnen bij mij, Denise Mertens, terecht voor de perfecte trouwjurk, compleet met bijpassende schoenen, accessoires, sieraden en lingerie. Daarnaast bied ik diverse pakketten aan op het gebied van weddingplanning.

Met D-Dreams, uitgesproken als ‘daydreams’, ben ik gevestigd in een licht, ruim opgezet pand aan het water op de Leur. In een gezellige, huiselijke sfeer kunnen aanstaande bruiden hier in alle rust op zoek gaan naar een droomjurk. Ik wil dat iedereen zich bij mij thuis voelt. Ook qua prijs. Je hebt bij mij al een complete jurk mét accessoires en toebehoren voor nog geen €1.000,-/€1.500,-. Wij staan voor flexibiliteit en meedenken met de klant en we bieden op maat gemaakte opties voor iedere portemonnee.

D-dreams

Puress Bruidsmodereiniging

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je bruidsmode op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat, voor een blijvende herinnering.

Iedere trouwjurk die binnenkomt, kijken we na op vlekken of beschadigingen. Maar we letten ook goed op het type stoffen en materialen die zijn gebruikt. Afhankelijk van deze inventarisatie, kiezen we de juiste reinigingsmethode. Dit is nodig omdat er in veel bruidsjurken geen juist of onvoldoende reinigingslabel aanwezig is, waardoor je een groot risico loopt op het smelten van pailletten en kraaltjes of op het krimpen van de stof.

Puress Bruidsmodereiniging reinigt ieder onderdeel van je trouwjurk apart en verwijdert waar nodig applicaties die later weer zorgvuldig worden teruggeplaatst. We hebben hiervoor onze eigen kwaliteitsnormen opgesteld, waardoor we 100% garantie geven op het reinigen van jouw trouwjurk.

D-dreams

Frank uit Hank

Wat kan je van Frank uit Hank verwachten:
Ik start de opname ‘s morgens met de visagiste/kapster en stop als het FEEST afgelopen is. Op JULLIE dag werk ik met meerdere camera’s waardoor het eindresultaat een ware herbeleving zal worden. Ik maak alle opname zelf wat het monteren alleen maar ten goede komt.

Als op JULLIE dag de bruid zich in haar trouwjurk kleedt en er is de mogelijkheid ga ik bij de bruidegom ook wat opnames maken zodat ook deze in de eind montage verwerkt worden.

Het eindresultaat kan worden gebrand op; dvd, Blu-Ray of op USB.

D-dreams

Hotel Princeville

Hotel Princeville Breda is een hotel met maar liefst 127 hotelkamers, waarvan een aantal luxe suites. Ideaal om uw trouwdag mee af te sluiten.

Het hotel is voorzien van een zwembad, jacuzzi, sauna en fitness. Voor elke gast een ontspannen verblijf!

D-dreams

Tielens en Tielens

Trouwen op unieke locatie

Jullie huwelijksvoltrekking op het buitengoed van Albert Tielens te Hoeven.

Ontvangst in de bruidsserre, daarna in één van de mooiste tuinen van Nederland de bruid zien aankomen vanaf de witte stoeltjes aan het einde van de vijver. Onder het droomprieel, rijk versierd met witte tule, rozen en wat je maar zou willen, geven jullie elkaar het Ja-woord. Bruidstaart en champagne op het gazon, uniek in de regio.

Gelegenheid tot het laten maken van jullie fotoreportage in deze prachtige tuin met paarden, schapen en vele schitterende bijzondere plekjes. Als het weer spelbreker is, geen nood, dan gaan we naar onze mooie binnenlocatie. Informeer naar alle mogelijkheden.

Tielens

Luyten Adviesgroep

Uw huwelijksdag is tot in de puntjes geregeld. Toch kan er altijd iets tussenkomen. Belangrijke mensen zoals bijvoorbeeld een getuige of ceremoniemeester kunnen ziek worden of de receptieruimte kan blank komen te staan. Zulke gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat jullie trouwdag veel te vroeg moet worden gestaakt of zelfs helemaal niet door kan gaan.

Heel vervelend allemaal, maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien. Daarom is het verstandig om deze kostbare dag goed te verzekeren met de bruiloftverzekering.

Voor informatie over een bruiloftverzekering of andere vragen over verzekeringen of hypotheken mag u altijd contact met ons opnemen.

Luyten

Jeroen van der Put

Als goudsmid ben ik samen met mijn vrouw een winkel gestart met een "open atelier". U kunt bij ons terecht voor het repareren van zilveren en gouden sieraden en het restylen van uw bestaande sieraden. Het vervaardigen van een nieuw ontwerp, bijvoorbeeld door het omsmelten van uw "oud" goud is altijd weer de leukste uitdaging en dit gebeurt dan ook vaak in meerdere "fases". U kunt bij ons ook terecht voor taxaties. Wij hebben een uitgebreid assortiment van gouden en zilveren sieraden waarbij sterk gelet is op prijs kwaliteit. Tevens verkopen we moderne en klassieke horloges van gerenommeerde merken. Voor horlogereparaties kunt u ook bij ons terecht ongeacht het merk.

Forever Living